Om os
Mere end 1000 kunder på det Nordiske marked
Mere end 20 års erfaring med BI 
Optimeret håndtering af ”Big Data” sikrer din virksomhed overblik og indsigt i alle dele af forretningens performance. Dette giver mulighed for hurtig og korrekt ageren på forretningsmæssige udfordringer.

Igennem mere end 20 år har Infotool leveret Business Intelligence løsninger til mere end 1000 kunder på det nordiske marked – med det mål, at sikre vore kunder uovertruffen forretningsmæssig indsigt. Vi har således omfattende erfaring fra stort set alle brancher og sektorer på det nordiske marked.

Sammen med vores netværk af forhandlere og samarbejdspartnere, leverer vi Business Intelligence løsninger baseret på det flere gange prisbelønnede Business Intelligence produkt ”The Diver Solution” fra det US baserede selskab Dimensional Insight.

Infotool lever af tilfredse kunder og langvarige forretningsrelationer. Derfor er det meget tilfredsstillende, at vores produkt ”The Diver Solution” år efter år i verdensomspændende undersøgelser bliver kåret som det værktøj, der giver de fleste tilfredse BI kunder i verden.
Infotool Skandinavien

Infotool har kontor i Stockholm, Halmstad, Oslo, Helsingfors og i Storkøbenhavn. Med mere end 1000 kunder i Skandinavien, er vi repræsenteret i omtrent alle brancher og har omfattende erfaring indenfor alle forretningsområder.